dimecres, 19 de gener del 2011

LA MEVA XTEC

L'accés a l'entorn de serveis personalitzats de la XTEC es pot fer ja directament des de l'opció "La Meva XTEC" del portal XTEC. Si hi cliqueu anireu a una pàgina on us heu d'identificar amb les vostres dades d'accés:



Una vegada us hàgiu identificat, o si prèviament ja ho havíeu fet, per exemple a una altra pestanya del navegador, accedireu al vostre espai:


La part principal de l’espai està ocupada per un bloc de notícies de tres seccions: Educació, XTEC i ButlleTIC. A la dreta podeu visualitzar el vostre calendari, amb tots els esdeveniments que hi hàgiu inclòs. Aquesta informació només és accessible per a vosaltres ja que, recordeu, prèviament us ha calgut identificar-vos.

A més, a través de La meva XTEC podeu accedir directament a altres serveis com ara el correu, els documents o els llocs web.

ATRI: Àntic portal ÈPOCA. Heu d'utilitzar el mateix usuari i contrasenya.

LA PRESTATGERIA: Llibres digitals creats per docents i alumnat. Una nova forma de crear i desar la informació. A destacar: les Novetats del CREDA Lleida.

ODISSEA: Informació referida als cursos de formació telemàtica.

DOCUMENTS: Un espai on podreu guardar documents. Es pot treballar online en els mateixos documents, per exemple, en un document WORD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada