dilluns, 11 de març del 2013

11-M

Acabo d'obrir la pàgina de Google per mirar els correus i em crida l'atenció un petit llaç negre que han posat a la versió espanyola...


He hagut de passar el ratolí per sobre del llacet per recordar que avui és... 11 de març. I de sobte m'han arribat al cap un munt de records.

"EN MEMÒRIA DE LES VÍCTIMES DE L' 11-M"

Ara fa nou anys que ens vam aixecar amb notícies una mica difuses, desordenades i de mica en mica esgarrifoses. Estàvem fent classe i al mateix temps teníem l'ordinador connectat a Internet seguint les notícies que anaven arribant. I tampoc no era gens fàcil explicar a uns nens de 5è o 6è el que estava passant.

Nou anys després tampoc no és fàcil explicar-ho. El material que trobareu en aquestes pàgines és molt apropiat per fer un treball en profunditat a Secundària. És un material molt valuós que tothom hauria de tenir.

A la pàgina de "Cadena Ser" trobareu 96 hores seguides de ràdio. Des de les 8 del matí de l'11 de març, hora en que es comencen a rebre les primeres notícies de l'atemptat, fins les 12 de la nit del 14 de març, quan s'acaba la Jornada Electoral.



Cliqueu dins de la imatge per enllaçar a la pàgina 

I en aquest altre enllaç trobareu un especial del diari "El País" amb el resum dels àudios (de la mateixa "Cadena Ser") i tota la informació que es va publicar al diari durant el mesos posteriors a la tragèdia.


Cliqueu dins de la imatge per enllaçar a la pàgina


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada