dilluns, 20 de maig del 2013

PARLANT SOBRE LA LOMCE

Dissabte. Ben d'hora. Passant les puntuacions de les Competències Bàsiques a l'aplicatiu. Una bona manera de passar l'estona un dissabte pel de matí. I escoltant la ràdio, és clar. Al "Via Lliure" de RAC1 feien una entrevista a Montse Ros (Secretària de la Federació d'Ensenyament de CC.OO.) i a Antoni Dalmases (mestre de l'INS Pau Vila de Sabadell i que acaba de publicar el llibre "Caos a les aules").

En aproximadament mitja hora es repassa els aspectes de la LOMCE i com afectarà a les escoles catalanes. Sí. Això també són recursos educatius. Potser no pas treballar-ho a l'aula (potser sí a l'ESO, cadascú que faci el que vulgui), però sí per a que la resta de la comunitat educativa estigui informada sobre aquesta llei imposada des del Govern Central.





A la darrera vaga molta gent es felicitava perquè semblava que el Govern feia marxa enrrera. Però això ja ho tenim aquí i no s'ha canviat ni un punt de la proposta de llei original.

I ara, què fem? Podem continuar fent vagues d'un dia i que no ens escolti ningú... O potser voldrem anar una mica més enllà... Vaga indefinida?

És per pensar-s'ho.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada