dilluns, 22 de juliol del 2013

1264 APLICACIONS WEB GRATUÏTES

Ja fa un temps que ens va arribar un enllaç al bloc JUEDULAND amb una recopilació de 1.264 aplicacions gratuïtes per poder treballar a les aules. La quantitat d'informació era tan gran que vam pensar en crear alguna mena d'índex temàtic per poder accedir més ràpid i fàcil a totes les aplicacions. En el dia a dia ho vam anar deixant (i gairebé oblidar) fins que ara ens ha tornat a arribar el mateix enllaç però ara mitjançant la web MUY COMPUTER

La idea era crear un índex amb ancoratges (tipus "Wordpress) i així crear hiperenllaços que ens portés a cada part del document. Però de moment BLOGGER no ens facilita la feina i treballar en format HTML era força complicat. Així que al final hem creat un document Word i amb els "marcadors" de l'editor de text hem fet la mateixa feina. 

Doncs aquí teniu el document per descarregar...




A més a més, hem considerat que era un material prou important com per crear una pàgina dins del bloc ("Un món d'aplicacions") i tenir sempre a l'abast tot aquest material. Així doncs, sempre ho tindreu disponible a una de les pestanyetes de dalt.

Res més, de moment. Gaudiu de l'estiu i carregueu piles...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada